Speciale actie:

Boek + Complete Cursus

Koop nu voor slechts € 49,00 de complete cursus t.w.v. € 249  en krijg ook nog eens De Sprekersbijbel (t.w.v. € 29,50) per post toegestuurd!

Nadat je hebt betaald, krijg je een mail voor je adres, daar stuur ik dan De Sprekersbijbel naar toe!

De online cursus is direct beschikbaar. 

Wil je een factuur om de cursus als zakelijke kosten op te voeren dan kan dat natuurlijk. Vial de inlog vragen we alleen email adres, voor de factuur gegevens stuur een mail met wat je er op wilt hebben en je krijgt hem snel toegestuurd. 

Vragen en antwoorden:

Is deze cursus een abonnement?

Nee, het is geen abonnement. De duur van lidmaatschap van Speakertraining.nl duurt één jaar. Je krijgt tegen het eind van de die termijn een mail of je wilt verlengen tegen een gereduceerd tarief. Er wordt dus NIET automatisch geld van je rekening gehaald aan het eind deze termijn.

Hoe lang duurt de cursus?

Dat is lastig te zeggen aangezien iedereen zijn eigen werk en leertempo heeft. Er zijn meer dan tachtig lessen. De ene les is slechts een paar minuten, andere lessen vragen meer tijd. Een les tot je nemen en de video kijken gaat snel, het in de praktijk brengen duurt natuurlijk langer. Verder is het start niveau van iedereen anders. Ga er wel van uit dat als je echt het verschil wilt maken dat je er meerdere dagen mee bezig bent.

Kan je lessen overslaan?

Ja, dat kan. De complete cursus zit in een Learn Management System zodat je direct na elke les door kan klikken naar de volgende les of de vorige. Er is geen verplichte volgorde, je mag waar dan ook beginnen. Je kan op een later tijdstip elke les weer terugkijken en welke volgorde dat je wilt. Uiteraard is er met de modules een logische volgorde om toe te werken naar de ultieme presentatie.

Kan je lessen meerdere keren kijken?

Ja dan kan. Je kan op elk moment kijken wat je wilt en hoe vaak je wilt. Via het Snelkeuze menu kan je direct aangeven naar welke les je wilt. Aan het eind van elke les kan je doorklikken naar de volgende les, de vorige les en je kan aangeven dat je de les gezien hebt zodat dat verschijnt in de sidebalk. Zo weet je waar je bent gebleven.

Kan ik de cursus op mijn mobiele telefoon volgen?

Ja dat kan zeker. De training video’s zijn zelfs met een speciale resolutie opgenomen zodat ze mooi passen in het scherm als je je telefoon verticaal in je handen hebt. Je hoeft dus niet telkens je scherm te kantelen. Op een desktop of laptop ziet de cursus er ook perfect uit. Het past zich automatisch aan elk device aan.

Is er ook persoonlijke begeleiding?

Ja, als er vragen zijn dan kan je een mail sturen. Deze zal beantwoord worden coach Tom Sligting. Deze antwoorden geven de richting aan waar je naar op zoek bent. Wil je echt persoonlijke coaching met regelmatig mail contact en live sessies via Skype of Zoom, dan  kan je voor het uitgebreide membership kiezen met persoonlijke coaching. Dan krijg je niet alleen de persoonlijke aandacht waardoor alles sneller gaat, je hebt ook nog een stok achter de deur die je motiveert om echt het diepe in te gaan.

The world is your stage

Het is mijn missie om jou te laten stralen op het podium